Despre noi

Rolinex Prod-Serv S.R.L. a fost infiintata in anul 1996 si s-a inscris in segmentul de piata a acumulatoarelor industriale si a surselor autonome de energie electrica.

Inca din primii ani de activitate a importat si promovat pe piata acumulatoare si baterii SLA-VRLA (cu plumb, capsulate, in tehnologie AGM-GEL) produse de Power Battery - S.U.A., pentru care a fost agrementata de Power Batteries Ltd. din Marea Britanie ca prim-distribuitor si dealer in Romania.

In anii imediat urmatori oferta Rolinex se mareste cu baterii de tractiune, baterii nichel-cadmium, baterii speciale, dar si cu redresoare, stabilizatoare, invertoare, UPS-uri, grupuri electrogene. Inca din anul 2000 a oferit pe piata sisteme autonome de curent continuu si curent alternativ.

Furnizorii Rolinex sunt producatori de marca din Europa, S.U.A. si Extremul Orient.

Rolinex, prin inginerii sai specializati in acest domeniu, asigura promovarea de solutii, asistenta tehnica, garantie si post-garantie si, la cerere, punerea in functiune a produselor furnizate.

Rolinex s-a ghidat permanent pe ideea de promptitudine, solicitudine si de a furniza produse de marca, de calitate si fiabilitate ridicate, toate in scopul de a raspunde celor mai exigente pretentii ale clientilor. Produsele furnizate de noi au trecut testul timpului, incat putem exemplifica: acumulatoarele furnizate in cei 12 ani au o rata de defect de sub 0,1%, iar redresoarele/charger importate de la doi producatori europeni nu au avut nici un defect de produs in garantie sau post garantie in cei 8 ani trecuti de la primele livrari / puneri in functiune.

Consideram cea mai mare realizare a noastra faptul ca nu am avut nici un client nemultumit de produsele si serviciile furnizate de noi. Acest site nu se vrea a fi exhaustiv, ci doar o poarta deschisa pentru a ne cunoaste, a oferi solutii, consultanta, produse pentru toate exigentele.

Va asiguram de promptitudine si profesionalism!